Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πιάσανε Chupacabra στην Κίνα (φωτο) ; / Hanno afferrato Chupacabra in Cina (video) ?



Πιάσανε Chupacabra στην Κίνα;

Κάτοικοι του χωριού Suining, στην περιοχή Sichuan της Κίνας, καταφέρανε και πιάσανε ένα πολύ παράξενο πλάσμα, για το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να δώσει το όνομα «το κινέζικο Chupacabra»!
Στις 23 Μαρτίου, στις 3 π.μ., η κ. Suying ξύπνησε από τις φωνές ενός κόκκορα. Ο θόρυβος ερχόταν από το δικό της κοτέτσι και αμέσως νόμισε ότι κάποιος κλέφτης βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι της. Αμέσως, ξύπνησε την κόρη της και, κρατώντας φακούς στο χέρι, κατευθύνθηκαν προς το κοτέτσι τους.
Αυτό που αντίκρισαν οι δυο τους όταν έφθασαν εκεί, τις έκανε να τρομοκρατηθούν και να κοντοσταθούν από το φόβο τους. Μέσα στο κοτέτσι, βρισκόταν ένα παράξενο πλάσμα, σαν σκύλος, γκρι στο χρώμα από το κεφάλι μέχρι την ουρά, που έτρωγε με μανία σαν λυσσασμένο τις κότες. Η πρώτη κίνηση των δύο γυναικών ήταν να πιάσουν ένα κλαδί για να το τρομάξουν, αλλά οι προσπάθειές τους δεν έπιασαν τόπο. Τελικά, και ενώ δεν είχαν επιλογή να φωνάξουν για βοήθεια προς κάποιον γείτονα, κατάφεραν και το εγκλώβισαν σε ένα κλουβί.
Το περίεργο αυτό ζώο έχει μήκος 60 εκατοστά περίπου και η ουρά του προσθέσει στο συνολικό του μήκος άλλα 30 εκατοστά. Σχεδόν ολόκληρο το δέρμα του είναι κάπως αραιό, ενώ σε κάποια σημεία του έχει καφέ τρίχες. Το κεφάλι του θυμίζει περισσότερο κεφάλι σκυλιού αλλά τα ρουθούνια του θυμίζουν αυτά της αγελάδας, ενώ έχει, επίσης, μερικά κοντά μουστάκια που κρέμονται από τα μάγουλά του. Έχει στρογγυλά αυτιά, σημάδια στο δέρμα του λαιμού του καθώς και μία πληγή στο στόμα του. Τα μπροστινά του πόδια είναι πιο κοντά σε σχέση με τα πίσω του πόδια και κάθε ένα από τα πόδια του έχει πέντε δάχτυλα, σχεδόν όπως τα πόδια του λιονταριού ή της τίγρης.
Κάποιοι θεώρησαν ότι μπορεί να είναι ένα ζώο που ονομάζεται Beech Marten, ενώ κάποιο κάνουν λόγο για τα λεγόμενα Chupacabras!
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου