Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Urisk είναι ένα ξωτικό, ένας Πάνας της Σκωτίας / Urisk è un elfo, il Panas di Scozia



Ο Urisk είναι ένα ξωτικό, ένας Πάνας της Σκωτίας


 [η εικόνα είναι από την ακόλουθη ιστοσελίδα : https://notia.gr/2014/10/75988/ ]
Ο Urisk είναι ένα ξωτικό, ένας Πάνας της Σκωτίας
Ο Urisk είναι ένα ξωτικό της Σκωτίας. Έχει την μορφή ανθρώπου - τράγου και κατοικεί κοντά στις λίμνες και στους καταρράκτες. Λέγεται πως αισθάνεται μεγάλη μοναξιά και για αυτό αναζητά τη συντροφιά των ανθρώπων, οι οποίοι όμως όταν τον αντικρίζουν το βάζουν στα πόδια τρομαγμένοι από την απαίσια όψη του. Φαίνεται πως βοηθά τους ντόπιους γεωργούς στα χωράφια τους χωρίς ωστόσο να σταματάει και να τους πειράζει αφού τους ακολουθήσει σε ερημικά μέρη.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου