Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Οι πόλεις της Νεραϊδοχώρας, της Silverdust/ Le citta dei fate, da Silverdust

Οι πόλεις της Νεραϊδοχώρας, της Silverdust/ Le citta dei fate, da Silverdust

 [η φωτογραφία προέρχεται από την ακόλουθη ιστοσελίδα : https://www.patrasevents.gr/article/106969-iparxei-ena-paradeisenio-meros-poli-konta-stin-patra-pou-zoun-neraides ]
Οι πόλεις της Νεραϊδοχώρας, της Silverdust/ Le citta dei fate, da Silverdust
Όταν ένας θνητός άνθρωπος έχει πιστεύω και πεποιθήσεις ότι ο κόσμος των νεράϊδων και των ξωτικών είναι υπαρκτός, σημαίνει ότι βαθιά μέσα του κάποιο γεγονός στην ανθρώπινη ζωή του, τον έχει οδηγήσει στο να πιστεύει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο είναι ότι βαθιά στην ανθρώπινη συνείδησή του, έχει υπάρξει μια θέαση του αστρικού επιπέδου, είτε μέσω ονείρου-οράματος, είτε μέσω της φαντασίας του, είτε μέσω αληθινών βιωματικών εμπειριών με την βοήθεια ειδικών αποκρυφιστικών τεχνικών, με πιο συχνή και πιο γνωστή, την τεχνική της αστρικής προβολής ,η οποία ανοίγει τις πύλες για ουσιαστική εισχώρηση στα τέσσερα στοιχεία: τον αέρα, την φωτιά, το νερό και την γή.
Οι αρχαίοι θνητοί, πίστευαν (τυφλά ή αποδεδειγμένα: η απάντηση, τα γεγονότα και οι αποδείξεις βρίσκονται κρυμμένα στους αιώνες) ότι υπάρχει κυριολεκτικά και αδιαμφισβήτητα ουσία και αλήθεια σε όλα αυτά που αφορούν τις άλλες διαστάσεις του κόσμου. Αυτά τα τέσσερα στοιχεία έχουν ισχυρές σημασίες και έννοιες και σχετίζονται με συγκεκριμένες βασικές ενέργειες που οι θνητοί αν και δύσκολα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τις καλέσουν, ακόμη και να νιώσουν και να κληθούν από αυτές.
Οι νεράϊδες, τα ξωτικά και ο κόσμος τους σχετίζονται με αυτά τα στοιχεία και όλες αυτές οι υπάρξεις ομαδοποιούνται και ανήκουν σε ένα από τα τέσσερα αυτά στοιχεία. Σε πρώτο αστρικό επίπεδο, κάποιος μπορεί να διακρίνει ότι υπάρχουν τέσσερις θαυμάσιες νεραϊδοπόλεις  που κάθε μια από αυτές σχετίζεται με ένα από τα τέσσερα στοιχεία, τον αέρα, την φωτιά, το νερό και την γή αντίστοιχα. Ο αέρας σχετίζεται με την Ανατολή, η φωτιά σχετίζεται με τον Νότο, το νερό με την Δύση και η γή με τον Βορρά. Αυτά τα στοιχεία είναι στην ουσία οι μυστηριώδεις πύλες για την είσοδο σε ένα άλλο αστρικό επίπεδο και κατά συνέπεια την είσοδο στην χώρα των νεράϊδων και των ξωτικών.
Αυτές οι ενέργειες ενεργοποιούνται δύσκολα μεν, αλλά επιτυχημένα δε πολύ πιο εύκολα από τους θνητούς που έχουν ανοιχτό το πνεύμα και τις αισθήσεις τους πιστεύοντας στις άλλες διαστάσεις και επιθυμώντας να εισχωρήσουν σε αυτές. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι μπορούν να τις καλέσουν, ακόμη και να νιώσουν και να κληθούν από αυτές.
Πηγή :  http://www.neraidokiklos.gr/forum/showthread.php?t=6579            
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου