Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Νόμοι των νεράιδων ! της Silverdust / Leggi delle fate! di Silverdust



Νόμοι των νεράϊδων ! της Silverdust / Leggi delle fate! di Silverdust

 [η φωτογραφία είναι από την ακόλουθη ιστοσελίδα : https://soteroblog.wordpress.com/2010/03/04/campanha-encanto/]
Νόμοι των νεράϊδων ! της Silverdust / Leggi delle fate! di Silverdust
* Οι νεράϊδες πρέπει να μιλούν με ήρεμη και χαμηλή φωνή.Αυτό θα κάνει τους εχθρούς τους να μην μπορούν να τις ακούσουν εύκολα και να μην μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της μαγείας τους ούτε το σημείο στο οποίο αυτές βρίσκονται.
Επιτρέπεται να μιλάνε δυνατά και έντονα, μόνο εάν απειλούνται ή βρίσκονται σε κίνδυνο, πρώτον γιατί έτσι θα τις ακούσουν οι φύλακες του νεραϊδένιου βασιλείου και θα σπεύσουν για βοήθεια και δεύτερον γιατί το άκουσμα της δυνατής φωνής και των ουρλιαχτών τους, είναι πολύ εκνευριστικό και ανυπόφορο στα αυτιά των εχθρών τους την πρώτη φορά που το ακούνε. Με αυτό τον τρόπο βέβαια, μπορεί να κινδυνεύσουν περισσότερο, γιατί έτσι θα τις ανακαλύψουν και άλλοι εχθροί.
Γι' αυτό, πρίν χρησιμοποιήσουν τις φωνές ως άμυνα, πρέπει πρώτα να προσπαθήσουν να δραπετεύσουν και να ξεφύγουν από το κίνδυνο.
Αν δεν τα καταφέρουν, πρέπει να σταματήσουν, να κοιτάξουν στα μάτια τον εχθρό και να τον προστάξουν φωνάζοντας με όλη τους την δύναμη:
"Μήν πλησιάζεις..μήν κάνεις ούτε βήμα παραπάνω γιατί θα οδηγηθείς σε κίνδυνο..σταμάτα ακριβώς εκεί αν θες να σωθείς"!!
Τότε πρέπει αμέσως, να επιτεθούν με ξόρκι πρίν προλάβει ο εχθρός να αντιδράσει. Αυτό θα τις σώσει ακόμη κι αν ο εχθρός είναι μία μάγισσα-αρκεί να την αιφνιδιάσουν, προκαλώντας της εκνευρισμό με τα ουρλιαχτά τους.
* Οι νεράϊδες πρέπει να πίνουν οκτώ τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό κάθε ημέρα. Αυτό θα τους υπενθυμίζει ότι πρέπει να ποτίζουν τους θάμνους και τα λουλούδια τους που χωρίς νερό δεν θα είναι υγιή κι ευτυχισμένα και θα πεθάνουν.
* Οι νεράϊδες πρέπει να αγαπούν και να μεταχειρίζονται όλα τα είδη λουλουδιών με σεβασμό, ακόμη και τα δηλητηριώδη γιατί είναι μέρος της φύσης και του κόσμου τους, αλλά δεν πρέπει να πλησιάζουν τα δηλητηριώδη λουλούδια.
* Οι νεράϊδες δεν πρέπει να αποκαλύψουν τα μυστικά και τα ξόρκια της νεραϊδοβασίλισσα σε κανέναν θνητό. Αν αυτό συμβεί, τότε πρέπει ο θνητός αυτός να μείνει για πάντα αιχμάλωτος στο νεραϊδένιο βασίλειο και η νεράϊδα που αποκάλυψε το μυστικό να διωχτεί από την Νεραϊδοχώρα για παραδειγματισμό. Θα επιστρέψει μόνο όταν πεθάνει ο θνητός αυτός.
* Οι νεράϊδες δεν πρέπει να επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να τις ακουμπήσει και δεν πρέπει να πλησιάζουν σε μέρη που ανήκουν σε εχθρούς, όπου υπάρχει πιθανότητα κινδύνου.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου