Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ο Valiant Thor που εργάστηκε για τις Η.Π.Α ήταν Εξωγήινος ; (φωτο & φωτο)/ Valiant Thor che ha lavorato per gli Stati Uniti è stato alieno? (foto e foto)



Ο Valiant Thor που εργάστηκε για τις Η.Π.Α ήταν Εξωγήινος ; (φωτο & φωτο)/ Valiant Thor che ha lavorato per gli Stati Uniti è stato alieno? (foto e foto)
 
Ο άνθρωπος που απεικονίζεται, λέγεται ότι είναι ο Valiant Thor, ένας καλοκάγαθος εξωγήινος από την Αφροδίτη, που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η φωτογραφία παρουσιάστηκε από τον Phil Schneider, ο οποίος είπε ότι συναντήθηκε μαζί του, ενώ εργαζόταν σε μυστικές επιχειρήσεις της κυβέρνησης, στην Preparedness Expo (έκθεση ετοιμότητας) του 1995.
Το όνομά του είναι Valiant Thor, που μοιάζει μεν με άνθρωπο, αλλά έχει μερικές βασικές φυσιολογικές διαφορές. Είναι από την Αφροδίτη. Εργάστηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για κάποιο χρονικό διάστημα στη δεκαετία του 1950, πριν εγκαταλείψει τη γη με το διαστημόπλοιο του.
Αυτή είναι η ιστορία που διηγείται ο Phil Schneider, γεωλόγος και μηχανικός ο οποίος είπε ότι είχε επιπέδου – 1 διαβάθμιση ασφαλείας στα κρυφά σχέδια της κυβέρνησης. Βοήθησε την κατασκευή υπόγειων στρατιωτικών βάσεων και εργάστηκε στη φημισμένη περιοχή Area 51.
O Schneider είπε ότι συνάντησε τον Thor, αλλά δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Ο Δρ Frank Stranges έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Stranger at the Pentagon,” και περιέγραφε την υποτιθέμενη συνάντηση του με τον Thor.
Ο Schneider έδειξε μια φωτογραφία του Thor κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στην Preparedness Expo του 1995. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1943. O Schneider είπε ο εξωγήϊνος είχε εργαστεί για τον στρατό των ΗΠΑ από το 1937. Ο Thor είχε έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι, μία υπερμεγέθη καρδιά, ένα γιγάντιο πνεύμονα, οξείδιο του χαλκού στο αίμα σαν χταπόδι, ένα τεράστιο IQ στην κλίμακα ( θα μπορούσε να εκτιμηθεί ως το 1200), και μπορούσε να μιλάει άπταιστα 100 γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων των εξωγήινων γλωσσών). Ανέφερε επίσης ότι η διάρκεια ζωής του είναι 490 χρόνια.
Σύμφωνα με τον Δρ Stranges, ο Thor ήταν περίπου 6 μέτρα ύψος και 185 κιλά με καστανά, κυματιστά μαλλιά και καστανά μάτια. Ο Δρ Stranges δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και ο Ρίτσαρντ Νίξον συναντήθηκαν με τον Thor .
Ο Timothy Good , πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είπε επίσης ο Αϊζενχάουερ συνάντησε εξωγήινους.
The Extraterrestrial That Walked Among Us! (True Story!)
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Μετάφραση από το beforeitsnews
Thecuriosityofcat

http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου